Privégelegenheden

Bij ons is het mogelijk (buiten de reguliere openingstijden om of tijdens de rustigere momenten) om in een privésetting te dineren, vergaderen, borrelen, enz. Je kunt exclusief bij ons terecht voor groepen van 25 personen of meer!

Groepsarrangementen

Kom je eten met een grote groep en wil je graag een speciaal menu voor een vaste prijs? Eetcafé de Stadstuin in Groningen stelt in overleg met jou een eigen menu samen, in verschillende prijscategorieën.

Buffetten

Naast buffetten op locatie serveren we ook regelmatig buffetten voor groepen in ons restaurant. Met maximaal 80 personen kun je bij ons terecht voor een buffet van 1 of meer gangen.

BBQ

Onze prachtige, ruime binnenplaats is niet voor niets een populaire BBQ-locatie in Groningen. Na personeelsfeesten, groepsactiviteiten, teamuitjes, familiedagen, een dagje uit of gewoon voor een avondje uit met vrienden is een BBQ in onze tuin een absolute aanrader. Het is mogelijk voor groepen om (eventueel een deel van) het terras te reserveren en te genieten van een smakelijke BBQ. We kunnen ook het grootste deel van het terras overkappen en we hebben verschillende heaters, waardoor het een aangename plek is om te vertoeven, zelfs als het weer wat minder is!

Lunches

Wil je met een groep van 25 personen of meer in de stad Groningen genieten van een rustige, smakelijke en uitgebreide lunch? Dit is mogelijk bij Eetcafé de Stadstuin. Binnen, in de tuin, op ons zonnige terras, tijdens een zakelijke bijeenkomst, met familie of bij een speciale gelegenheid: wij denken graag met je mee.

Vergaderingen

Op zoek naar een geschikte vergaderlocatie net buiten het centrum van Groningen en met parkeergelegenheid voor de deur? Bij Eetcafé de Stadstuin Hereweg kun je elke dag van de week terecht voor vergaderingen met groepen tot ongeveer 70 personen. Audiovisuele apparatuur is beschikbaar.

Borrels

Afgestudeerd? Je verjaardag vieren in het café? Of is er een andere reden om een (privé)feestje te geven? Jubileum, receptie, bruiloft of een waardig afscheid? Alles is mogelijk! Bij ons kun je met groepen tot ongeveer 100 personen genieten van een gezellige borrel met hapjes en drankjes in de juiste sfeer. Neem gerust contact met ons op voor de vele mogelijkheden en vragen met betrekking tot bijvoorbeeld het huren van de bar.

Maatwerk

Ben je op zoek naar iets net even anders? Is er een ander programma, een speciale samenstelling van een groep of heb je een andere uitdaging of wens? Eetcafé de Stadstuin denkt graag met je mee en doet je graag een voorstel op maat.

Kinderen

Zelfs de jongste gasten komen bij ons niets tekort. We hebben kinderstoelen, speelgoed, kleurplaten, kindermenu’s en een verschoningsruimte. Ben je op zoek naar een kindvriendelijk café in de provincie Groningen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres aan de Hereweg in de stad Groningen! ‘Moeders in Groningen’ beveelt ons ook aan!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *